PORTAL DE REVISTAS DA USP
Ir para o conteúdo principal
Ir para o menu de navegação principal
Ir para o rodapé
Open Menu
REGE Revista de Gestão
Atual
Arquivos
Sobre
Sobre a Revista
Submissões Online
Equipe Editorial
Contato
Buscar
Sobre
Sobre a Revista
Submissões Online
Equipe Editorial
Declaração de Privacidade
Início
/
Arquivos
/
v. 26 n. 3 (2019)
v. 26 n. 3 (2019)
Publicado:
2019-07-22
Artigo
Purchase intention of organic food under the influence of attributes, consumer trust and perceived value
Isabelle Cristina Galindo Curvelo, Eluiza Alberto de Morais Watanabe, Solange Alfinito
198-211
pdf (Inglês)
The evolution of project portfolio selection methods: from incremental to radical innovation
Ximena Alejandra Flechas Chaparro, Leonardo Augusto de Vasconcelos Gomes, Paulo Tromboni de Souza Nascimento
212-236
pdf (Inglês)
Bibliometric analysis of scientific production on sharing economy
Sérgio Lima, Francisco de Assis Carlos Filho
237-255
pdf (Inglês)
The impact of culture, evaluation of store image and satisfaction on purchase intention at supermarkets
Eluiza Alberto de Morais Watanabe, Claudio Vaz Torres, Solange Alfinito
256-273
pdf (Inglês)
Brazil’s image and Brazilian personality: a systematic review from the viewpoint of cordiality
Marina Toledo de Arruda Lourenção, Maria Gabriela Montanari, Janaina de Moura Engracia Giraldi, André Lucirton Costa
274-292
pdf (Inglês)
Value and growth stocks and shareholder value creation in Brazil
Lucas Nogueira Cabral de Vasconcelos, Orleans Silva Martins
293-312
pdf (Inglês)
Hybrid production system: perspectives in supply chain risk management
Diego Aparecido Wolfshorndl, Mauro Vivaldini, João Batista de Camargo Junior
313-334
pdf (Inglês)
Idioma
English
Español
Português